вівторок, 09 лютого 2010 10:46

Мільярдер Тайгер Вудс вилікувався від сексуальної залежності

Мільярдер Тайгер Вудс вилікувався від сексуальної залежності

Американський гольфіст-мільярдер Тайгер Вудс закінчив курс лікування від сексуальної залежності, який тривав кілька тижнів. З клініки в штаті Міссісіпі його забрала дружина Елін Нордегрен, пише Newsweek.

Тайгер Вудс є кращим гравцем в гольф в історії, і найбільш високооплачуваним спортсменом світу. 27 листопада минулого року в пресі з"явилися повідомлення про те, що він потрапив в автомобільну аварію. Але через кілька днів з"ясувалося, що причиною інциденту стала сварка подружжя. Згодом преса дізналася, що Тайгер неодноразово зраджував своїй дружині з коханками, в яких зараз числяться вже чотирнадцять молодих жінок.

Подружжя Вудсів одружилися п"ять років тому та мають двох дітей. Зараз їх відносини переживають серйозну кризу, і щоб врятувати його Тайгер призупинив свою спортивну кар"єру. Одним з засобів збереження шлюбу повинна була стати секс-терапія Вудса. На курорті "Gentle Path" Тайгер протягом декількох тижнів відвідував заняття індивідуально і в групах.

За даними ЗМІ, дружина поставила Тайгеру ультиматум - півроку після завершення терапії стануть для нього випробувальним періодом. Найближчі дні пара проводитиме на своїй розкішній яхті "Конфіденційність". Пізніше вони переберуться разом в один з будинків в м. Орландо.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер Тайгер Вудс вилікувався від сексуальної залежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути