пʼятниця, 18 грудня 2009 15:37

Тайгер Вудс одружився на шведській моделі, щоб покращити свій імідж

Тайгер Вудс одружився на шведській моделі, щоб покращити свій імідж

Тайгер Вудс одружився з колишньою моделлю Елін Нордегрен виключно для того, щоб покращити свій імідж, заявила Тереза Роджер, ймовірна коханка спортсмена, повідомляє The Standard.

Тереза розповіла одному із своїх друзів, що шлюб Тайгера Вудса - фіктивний.

Побутує думка, що у 48-річної міс Роджерс виник зв"язок з Вудсом під час церемонії його одруження з 28-річною міс Нордегрен, яка відбулась на одному з пляжів Барбадосу.

Міс Роджерс із Флоріди - єдина з 13-ти жінок, зв"язок з якими приписують Вудсу, з якою він зустрічався до і після свого одруження.

Чутки довкола міс Роджерс з"явилися після того як керівництво американської федерації з гольфу зазначило, що скандал довкола походеньок Вудса - найбільший, який вони коли-небудь бачили.

За словами комісара гольф-організації "PGA Tour" Тіма Фінчема, до Обами Вудс був найбільш впізнаваною людиною на планеті. Всі вважали, що він - досконалий. Усвідомлення того, що він таким не є - важка новина.

Тім Фінчем також зазначив, що не знає, коли Вудс повернеться до гольфу. Відсутність гольф-зірки у "PGA Tour" обійдеться організаторам і спонсорам в десятки мільйонів доларів збитків.

Вудс взяв перерву, щоб спробувати зберегти свій шлюб, але, кажуть, його дружина Елін вже вирішила подати на розлучення.

Якщо вірити чуткам, міс Роджерс намагалася завагітніти від Вудса. 2003 року вона народила доньку, проте тест на батьківство не проводився. Кажуть, в той час, паралельно з Вудсом, у неї була інтрижка із одним сербським баскетболістом.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тайгер Вудс одружився на шведській моделі, щоб покращити свій імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути