субота, 12 грудня 2009 10:58

Тайгер Вудс вирішив піти зі спорту на невизначений час

Тайгер Вудс вирішив піти зі спорту на невизначений час

Один з найбагатших спортсменів у світі, американський гравець у гольф Тайгер Вудс заявив у п"ятницю, що "бере паузу на невизначений час" і йде з професійного спорту.

Таке рішення спортсмен прийняв через проблеми в сім"ї, що виникли в результаті його подружньої зради, повідомляє Reuters.

"Я глибоко переживаю через те розчарування і болі, які я приніс своєю неправдою багатьом людям, особливо моїй дружині та дітям. Я знову хочу сказати всім, що мені щиро шкода, і я прошу вибачення. Цього, можливо, не буде достатньо, щоб відновити все те, що я зруйнував, але я хочу спробувати і зробити все від себе залежне заради цього", - йдеться в заяві гольфіста, опублікованій на його інтернет-сайті.

За словами спортсмена, після довгих роздумів, він прийняв рішення взяти паузу на невизначений час і піти зі спорту.

"Я повинен зосередити свою увагу на тому, щоб стати краще як чоловік, батько і просто як людина", - наголошується в заяві.

Тайгер Вудс опинився під прицілом масового уваги преси та громадськості після 27 листопада, коли він потрапив у невелике ДТП, виїжджаючи зі свого будинку недалеко від Орландо. За деякими відомостями, Вудс сів за кермо в нетверезому стані, за іншими - він приймав якісь ліки.

За два дні до цього інциденту в пресі поповзли чутки про те, що Вудс має любовні романи "на стороні". Зокрема, йому приписувалися відносини з офіціанткою з Нью-Йорка на ім"я Рейчел Ючітел (Rachel Uchitel), потім "спливли" його зв"язки з іншими жінками.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Тайгер Вудс вирішив піти зі спорту на невизначений час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути