четвер, 21 червня 2007 08:44

Надін Краузе, німецька гандболістка: "Ми потрапили до "групи смерті"

Вчора у Парижі відбулося жеребкування жіночого чемпіонату світу з гандболу. Збірна України потрапила в одну групу з Німеччиною, Кореєю, та Парагваєм.

Головний тренер збірної Німеччини Армін Емріх зазначив, що група дуже складна, однак він сподівається поборотися за медалі, повідомляє "Наш Спорт".

- Не буду приховувати, у нас могла бути група трохи легшою, але тепер уже пізно ворожити. Настроюватиму команду тільки на боротьбу за медалі. Для того, щоб потрапити в призери нам потрібно тричі перемоги в груповому турнірі. Це буде важко, але ми билися за право грати на чемпіонаті світу не для того, щоб боятися труднощів. Після того, як ми успішно виступили на Євро і вийшли на чемпіонат світу, перед командою поставили чітку мету – вихід в півфінал.

Кращий бомбардир німецькою збірною на чемпіонаті світу 2005 року і чемпіонаті Європи 2006 року, краща гандболістка 2006 року Надін Краузе не приховувала засмучення від результатів жеребкування.

- Ми попали в "групу смерті" і вже тільки вихід з неї в другий раунд можна буде вважати подвигом. У нас дуже серйозні супротивники, але будь-яку з цих команд можна обігравати. Сподіваюся, ми зможемо це показати в грудні на чемпіонаті світу, - говорить вона.

Зараз ви читаєте новину «Надін Краузе, німецька гандболістка: "Ми потрапили до "групи смерті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути