Ексклюзиви
пʼятниця, 11 березня 2011 15:52

"На виклик у національну збірну України особливо не сподіваюся" - Едмар

"На виклик у національну збірну України особливо не сподіваюся" - Едмар

Півзахисник харківського "Металіста" Едмар, який оформив днями українське громадянство оцінив свої перспективи зіграти за національну команду України, до якої він тепер цілком може бути залучений, оскільки раніше не був заграний за збірні інших країн.

"Я б не став стверджувати, що питання виступу за збірну Україну для мене є пріоритетним. До того ж, у ньому є чимало нюансів. Я вже не молодий футболіст, а в країні з'явилося багато перспективних хлопців. Так що на виклик у національну збірну особливо не сподіваюся.

Але і сказати, що мені не хотілося б зіграти у футболці головної команди країни, з мого боку було б лукавством", - цитує Едмара "СЭ в Украине".

"Що стосується самої зміни громадянства, то цей процес почався ще півроку тому, - додав бразилець. - Про те, що все вийшло на завершальну стадію, я дізнався у Бразилії в період відпустки. Мені зателефонував спортивний директор "Металіста" Євген Красніков, який і повідомив про розвиток подій у цій справі. Я знав, що необхідні документи будуть готові в березні.

В оперативному вирішенні питання про зміну громадянства мені допоміг Олександр Ярославський, за що я йому дуже вдячний. Відповідний указ Президента України вже готовий, тепер залишилося лише отримати паспорт. Сьогодні як раз маю намір сфотографуватися для нового документа".

Нагадаємо, 13 грудня 2008 Едмар одружився з українкою Тетяною, з якою познайомився під час виступів за "Таврію". Едмар взяв собі подвійне прізвище Головський де Ласерда. 2 листопада 2009 в Едмара і Тетяни народився син Філіп.

Зараз ви читаєте новину «"На виклик у національну збірну України особливо не сподіваюся" - Едмар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути