Ексклюзиви
пʼятниця, 04 березня 2011 09:28

Едмар отримав український паспорт

Едмар отримав український паспорт

Півзахисник харківського "Металіста" Едмар став громадянином України.

Тепер футболіст більше не вважається легіонером у Прем'єр-лізі, повідомляє офіційний сайт "Металіста". Відповідний указ був підписаний президентом України Віктором Януковичем.

Крім того, Едмар має повне право виступати за національну збірну України з футболу, так як за збірну Бразилії гравець не провів жодного матчу.

Едмар виступає за українські клуби з 2003 року, коли перебрався з бразильського "Інтернасьонал" в сімферопольську "Таврію".

У грудні 2008 Де Ласерда Апаресіда Едмар одружився на кримчанці Тетяні. Бразилець узяв собі подвійне прізвище Головський де Ласерда. 2 листопада 2009 в Едмара і Тетяни народився син Філіп.

Нагадаємо, раніше українське громадянство отримали: воротар "Металіста" серб Володимир Дішленкович та його співвітчизник нападаючий Марко Девіч. Крім того, прийняти українське громадянство має намір сенегальський захисник клубу Папа Гуйє, пише Фокус.

Зараз ви читаєте новину «Едмар отримав український паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути