неділя, 14 грудня 2008 18:22

Едмар одружився з українкою (ФОТО)
8

В суботу, 13 грудня, в Сімферополі відбулося весілля колишнього капітана "Таврії", а нині гравця харківського "Металіста" бразильця Едмара (Де Ласерда Апаресіда Едмар). Обраниця футболіста, Тетяна Галовська, - з села Кленовка Сімферопольського району, за освітою - візажист. Молоді познайомилися в Криму більше двох років тому, коли Едмар захищав кольори сімферопольського клубу, і ось тепер вирішили узаконити свої стосунки. Реєстрація шлюбу пройшла в Сімферопольському Палаці одружень.


Свідком у Едмара був нинішній капітан "Таврії", гравець національної збірної України Володимир Гоменюк. Окрім численних гостей, а також родичів з боку нареченої, на урочистій церемонії були присутні і батьки Едмара, що спеціально прилетіли з Бразилії, - мама Марія Жоана і тато Жозе Натал, його рідна сестра Карина і двоюрідний брат Пауло Ромаріо.


Молоді присягнулися один одному в любові, обмінялися обручками і скріпили свій союз підписами. Щоб не втрачати свого національного коріння, молодята вирішили узяти загальне прізвище - Галовські Де Ласерда.

Церемонію одруження знімали мало не всі центральні українські телеканали. Після традиційного фотографування молоді приділили увагу пресі - охоче відповідали на питання журналістів, що обступили їх. У найближчих планах молодої сім"ї - народження і виховання мінімум двох дітей ("маленьких Едіка і Тетяна", як висловився Едмар).

Не виключено, що після закінчення футбольної кар"єри Едмара молодята повернуться на постійне місце проживання до Криму. Не проти цього і мама футболіста - Марія Жоана: "Головне, щоб молоді були щасливі!" На питання з приводу перспектив виступу за збірну України Едмар відбувся жартами: "Процес пішов. Прізвище у мене вже наполовину українське."

Відразу після реєстрації шлюбу молоді відправилися на фотосесію в Художній музей.

За українською традицією, весілля молодята справили в ресторані ("Чисті ставки" в Сімферополі). На ній були присутні почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин, заслужений тренер України Анатолій Заяєв, наставник "Фенікса-Іллічівця" Олександр Гайдаш, екс-партнери Едмара по "Таврії" Олександр Ковпак, Андрій Корнєв ("Чорноморець"), Сергій Сибіряков ("Оболонь"), інші гості.


Сергій Куніцин, зокрема, подарував молодим оригінальний триметровий шарф, символізуючий, що саме "Таврія" допомогла утворити їхню сім"ю. В центрі шарфа - весільні обручки і дата - 13 грудня 2008 року, з одного боку (на тлі квітів бразильського прапора) - напис "Едмар. Бразилія" і логотип "Таврії", з іншої (на тлі квітів українського прапора) - напис "Тетяна. Україна" і знову ж таки логотип "Таврії". Такі ж шарфи Сергій Володимирович подарував і батькам молодят.


Вже в неділю Едмар вилетів до Португалії, де приєднається до своїх партнерів по "Металістові", які готуються до завершального матчу групового етапу Кубка УЄФА з "Бенфікою". Тетяна з батьками з обох боків 16 грудня вилітає до Бразилії. Після матчу з "Бенфікою" відправиться на батьківщину і сам футболіст, де пройде друга частина весільної церемонії - вже за бразильським сценарієм.

Прес-служба СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «Едмар одружився з українкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути