четвер, 11 липня 2013 07:00

На святкування 60-річчя Леоніда Буряка зустрілися ветерани "Динамо" і "Шахтаря"
6

Фото: Фото: vk.com

10 липня Києві святкували 60-річний ювілей легенди київського "Динамо" і всього вітчизняного футболу Леоніда Йосиповича Буряка, повідомили УНН у прес-службі футбольного клубу.

На стадіоні "Динамо" ім.Валерія Лобановського відбувся благодійний матч за участю легендарних гравців київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" різних років.

На стадіон вже прибули гості з Донецька - команда ветеранів "Шахтаря", що приїхала на гру в такому складі: Юрій Вірт, Олександр Бабій, Євген Котов, Ігор Леонов, Олександр Сопко, Михайло Старостяк, Юрій Гуляєв, Геннадій Зубов, Валерій Кривенцов , Сергій Попов, Олег Пестряков, Ігор Петров, Сергій Погодін, Юрій Беліченко, Сергій Ященко, Олексій Бахарєв і Олег Матвєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецьк замахнувся на звання спортивної столиці України

У стартовому складі "біло-синіх" на полі з'явилися Віктор Чанов, Сергій Федоров, Олександр Хацкевич, Валентин Белькевич, Владислав Ващук, Олександр Радченко, Віталій Косовський, Юрій Максимов, Андрій Анненков, Сергій Ребров і, звичайно ж, сам ювіляр Леонід Буряк, який вийшов на гру в статусі капітана.

"Динамо" обіграло ветеранів "Шахтаря" з рахунком 4:2.

Всі гроші, виручені від продажу квитків, більшу частину яких викупив сам Леонід Йосипович і подарував кожному, хто прийшов днем ??раніше на матч за участю "Динамо", були направлені до фонду ліцею, в якому навчаються діти загиблих співробітників МВС.

Зараз ви читаєте новину «На святкування 60-річчя Леоніда Буряка зустрілися ветерани "Динамо" і "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути