четвер, 11 липня 2013 05:21

Сьогодні Вілкул перебуватиме з робочою поїздкою у Волинській області

Сьогодні Вілкул перебуватиме з робочою поїздкою у Волинській області
Фото: kp.ua

Сьогодні віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул перебуватиме з робочою поїздкою у Волинській області, передає УНН з посиланням на прес-службу Кабінету Міністрів України.

Під час поїздки віце-прем'єр-міністр відкриє новий житловий будинок у Луцьку, збудований в рамках державних програм доступного житла, а також перевірить результати модернізації житлового будинку, яка була проведена ОСББ (об'єднання співвласників багатоквартирних будинків) "Біном" за рахунок пільгового державного кредиту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Азаров проведе засідання Кабміну

Крім того, Вілкул перевірить роботу нового Центру надання адміністративних послуг за принципом "єдиного вікна" у місті Луцьку, а також проведе робочу нараду щодо можливості залучення продукції вітчизняних заводів з виробництва тролейбусів, зокрема "Богдан-Моторс", до реалізації державних програм.

Наостанок Вілкул проведе засідання Національної ради з питань створення та забезпечення функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Вілкул перебуватиме з робочою поїздкою у Волинській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути