середа, 10 липня 2013 19:46

Матч збірної України з Англією можна подивитися за 40 гривень

Матч збірної України з Англією можна подивитися за 40 гривень
Збірна України зіграє з Ізраїлем та Англією на "Олімпійському" ФОТО: ffu.org.ua

Почався продаж квитків на товариський матч Україна - Ізраїль (14 серпня) і зустріч відбіркового турніру ЧС-2014 Україна - Англія. Нагадаємо, обидва матчі пройдуть у Києві на НСК "Олімпійський", повідомляє офіційний сайт ФФУ.

До 15 серпня на сайті www.ufi.com.ua і в касах НСК "Олімпійський" купуючи квитки на матч Україна - Ізраїль вболівальники одночасно отримають право першочергового придбання квитків на матч Україна - Англія. Кількість придбаних квитків на матч Україна - Ізраїль та Україна - Англія має бути однаковою. Там же до 14 серпня можна придбати абонемент відразу на два матчі з 10% знижкою.

Залишок квитків на матч Україна - Англія надійде у продаж у каси НСК "Олімпійський" з 15 серпня. Одна людина може придбати не більше 6-ти квитків.

Вартість квитків на матч Україна - Ізраїль від 15 до 200 гривень, на гру Україна - Англія від 40 до 800 гривень. Вартість абонемента відразу на два матчі з 10% знижкою на сайті www.ufi.com.ua - від 50 до 900 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Матч збірної України з Англією можна подивитися за 40 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути