Ексклюзиви
понеділок, 28 березня 2011 17:27

На стадіоні "Барселони" повністю заборонять курити

На стадіоні "Барселони" повністю заборонять курити

Слідом за донецьким "Шахтарем" іспанська "Барселона" також має намір повністю заборонити куріння тютюну на своєму стадіоні.

Сьогодні "Барселона" представила уболівальникам кампанію "Ноу Камп" без диму", метою якої є заборона куріння на стадіоні каталонців.

За твердженнями президента "синьо-гранатових" Сандро Росселя, заборона на куріння в межах домашньої арени команди набере чинності з наступного сезону, інформує Marca.

Нагадаємо, що аналогічне рішення в середині березня прийняли і боси "Шахтаря" - із сезону-2011/2012 на домашньому стадіоні "гірників" - "Донбас Арені" - буде введена повна заборона на куріння.

Відзначимо, що згідно з українським законодавством, куріння в громадських місцях заборонено і так, проте ця норма не завжди виконується.

Також слід зазначити, що під час квітневих зустрічей "Шахтаря" і "Барселони" в Лізі чемпіонів заборона на куріння і на "Донбас Арені", і на "Ноу Камп" діяти ще не буде.

Зараз ви читаєте новину «На стадіоні "Барселони" повністю заборонять курити ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути