пʼятниця, 18 березня 2011 18:44

"Луческу схожий на старого хитрого кота" - Гвардіола

 

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола поділився думкою про жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів, за підсумками якого в суперники іспанському клубу дістався донецький "Шахтар".

"З моменту нашої останньої зустрічі минуло не так багато часу. Гра "Шахтаря" майже не змінилася, як, втім, і наша. Не так давно донеччани завоювали Кубок УЄФА, після чого зустрілися з нами в матчі за Суперкубок УЄФА.

Пам'ятаю, що обіграти їх було дуже важко. У цьому сезоні "Шахтар" програв лише раз, поступившись на виїзді "Арсеналу". Якби Ліга чемпіонів проводилася в стандартному для національних чемпіонатів форматі, саме "Шахтар" йшов би на першому місці.

"У "Шахтаря" відмінні бразильські легіонери, ці чотири молодих хлопця. Тренер схожий на старого хитрого кота, який знає про подібні ігри буквально все. У мене хороші стосунки з Мірчею Луческу - ми не раз спілкувалися по телефону з приводу Чигринського.

Я вірю в свою команду і в гравців, які є в мене у розпорядженні. З наближенням матчів 1 / 4 фіналу ми зможемо набрати оптимальну форму", - наводить слова Гвардіоли офіційний сайт УЄФА.

Раніше стали відомі точні дати матчів донецького "Шахтаря" з "Барселоною" в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів.

Отже, перша зустріч "гірників" з каталонцями відбудеться на "Камп Ноу" 6 квітня. А 12 квітня "Барселона" змагатиметься з "Шахтарем" у Донецьку на "Донбас Арені".

Зараз ви читаєте новину «"Луческу схожий на старого хитрого кота" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути