Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 16:21

Срна пообіцяв уникнути "вбивства" у матчі з "Барселоною"

Срна пообіцяв уникнути "вбивства" у матчі з "Барселоною"

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна заявив, що в матчах 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Барселони" "вбивства" його команди не буде.

Срна визнав, що "Шахтар" не є фаворитом, але пообіцяв, що українці будуть боротися до кінця і спробують піднести суперникові сюрприз, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

Першим про "вбивство" донецької команди сказав журналіст, який брав інтерв'ю у Даріо. На фразу "Вже чути коментарі фахівців, що це буде просто вбивство" хорватський захисник "Шахтаря" відповів: "Не буде вбивства! Віддамо всі сили і постараємося здобути хороший результат".

Перший поєдинок "Барселона" і "Шахтар" зіграють 6 квітня в Іспанії, у відповідь - 12 квітня в Донецьку. У півфіналі переможець цієї пари зустрінеться з мадридським "Реалом" або лондонським "Тоттенхемом".

Крім того, в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів міланський "Інтер" зіграє з німецьким "Шальке", а англійські "Челсі" і "Манчестер Юнайтед" зустрінуться один з одним.

Зараз ви читаєте новину «Срна пообіцяв уникнути "вбивства" у матчі з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути