четвер, 24 березня 2011 17:13

Восьминіг Павлик дасть прогноз на матч "Барселона" - "Шахтар"

Восьминіг Павлик дасть прогноз на матч "Барселона" - "Шахтар"

Восьминіг Павлик, що оселився в акваріумі Алушти, дасть прогноз на результат матчу донецького "Шахтаря" з іспанською "Барселоною" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Якщо прогноз восьминога збудеться, його притягнуть до прогнозування результатів ігор чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це пише "Сегодня".

Матч "Барселона" - "Шахтар" відбудеться 6 квітня 2011 року, а своє пророкування восьминіг зробить 4 квітня. Як відзначає видання, навіть якщо прогнози молюска будуть збуватися, не факт, що він буде передбачати результати матчів Євро-2012: у неволі восьминоги живуть в середньому кілька місяців, і до початку турніру Павлик ризикує не дожити.

За словами директора алуштинського акваріума Віктора Жиленко, Павлик - єдиний восьминіг в публічних акваріумах в країнах колишнього СРСР. Жиленко підкреслив, що молюсків складно транспортувати: якщо неакуратно поставити або вдарити коробку, восьминіг випускає отруту, від якої сам і вмирає.

Павлик, як і польський восьминіг із зоопарку Варшави, стане своєрідним аналогом восьминога Пауля з океанаріуму німецького Оберхаузена. Пауль здобув популярність під час чемпіонату світу 2010 року, коли він передбачив результати восьми матчів і жодного разу не помилився. У жовтні 2010 року Пауль помер, а йому на заміну привезли восьминога Пауля II.

Польща і Україна спільно проведуть Євро-2012. Турнір пройде з 8 червня по 1 липня, а фінальний матч відбудеться в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Восьминіг Павлик дасть прогноз на матч "Барселона" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути