Ексклюзиви
вівторок, 18 січня 2011 18:14

У восьминога Пауля зростає кількість друзів у Facebook

У восьминога Пауля зростає кількість друзів у Facebook

Знаменитий восьминіг-провісник Пауль, який помер у жовтні минулого року, продовжує жити в мережі Facebook - численні користувачі мережі додають його "в друзі".

На сьогоднішній день кнопку "мені подобається" на офіційній сторінці Пауля натиснули 7 тисяч 852 людини.

Крім того, тепер на сторінці Пауля можна подивитися фотографії його наступника - юного семимісячного восьминога, який прийшов на зміну знаменитості. Фотоальбом документує заселення юного восьминога в акваріум.

Співробітники океанаріуму Sea Life в німецькому місті Оберхаузен, мабуть, не можуть змиритися зі смертю свого знаменитого вихованця і не втомлюються повідомляти про нові проекти "Восьминіг Пауль": програма для Iphone, сторінка в мережі Facebook, а тепер і у всіх сенсах масштабний пам'ятник головоногому в людський зріст.

"Залишилося ще три дні", - говорить статус сторінки Пауля в Facebook.

У четвер в Оберхаузені восьминогу відкриють меморіал. Складатися він буде з відеоінсталяції, а також статуї, що зображає футбольну знаменитість. На екрані, як обіцяють організатори меморіалу, будуть показані "найкрасивіші і хвилюючі моменти" з життя Пауля.

Після смерті Пауля співробітники Sea Life замовили золоту урну, куди помістили прах провісника. Пам'ятник, який світова громадськість побачить у четвер, являє собою футбольний м'яч, на якому, як на троні, сидить восьминіг. Урна буде поміщена усередині пам'ятника і відвідувачі зможуть розглядати її через скляне віконце.

Оточувати цю пишність будуть подарунки, прислані Паулю з усього світу, а також коробки з акрилу, за допомогою яких Пауль робив передбачення.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «У восьминога Пауля зростає кількість друзів у Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути