пʼятниця, 22 лютого 2008 12:32

На Олімпіаду в Пекіні американці привезуть своїх кухарів

На Олімпіаду в Пекіні американці привезуть своїх кухарів

Збірна США ухвалила рішення відмовитися від їжі, яку готуватимуть організатори Олімпіади 2008 року в Пекіні для учасників змагань. Американці, які не довіряють якості китайської їжі і місцевим кухарям, привезуть з собою продукти, яких повинно вистачити для всієї делегації (більше 600 чоловік).

За правилами МОК, усі спортсмени, які проживають на території олімпійського села, повинні харчуватися в її ресторанах. Проте збірна США базуватиметься на спортивній базі одного з місцевих університетів, розташованого за межами олімпійського села.

Китайська сторона вже заявила, що шкодує з приводу рішення американців. Працівник оргкомітету, який відповідає за харчування спортсменів, І Кан відзначив, що організатори зробили багато для того, щоб спортсмени різних країн проводили якомога більше часу разом, у тому числі і в ресторанах.

За інформацією The Times, збірна США буде не єдиною командою, яка приїде на Олімпіаду в Пекіні зі своїми їжею та кухарями. У той же час збірна Великобританії планує харчуватися в ресторанах олімпійського села.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «На Олімпіаду в Пекіні американці привезуть своїх кухарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути