понеділок, 18 серпня 2008 12:27

На Олімпіаді підрахували кількість спортсменів - гомосексуалістів

Згідно даних американського спортивного гей-сайтаOutsports.com, десять з десяти з половиною тисяч олімпійців, котрі беруть участь в Іграх-2008, відкрито визнали свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію, повідомляє Reuters. Сайт вважає, що "відкритих" гомосексуалістів серед атлетів виявилося так мало тому, що вони бояться засудження вболівальників.

Дев"ять з десяти олімпійців нетрадиційної сексуальної орієнтації - жінки. Тільки один чоловік, австралійський спортсмен Метью Мітчам, який виступає в стрибках у воду, зізнався в тому, що він гей. Спортсмен заявив, що він хотів би, щоб люди традиційної сексуальної орієнтації сприймали його перш за все як спортсмена, а не як гея. Мітчам додав, що сексуальна орієнтація олімпійців ніяк не впливає на їх досягнення і тому не повинна ставати предметом обговорення.

Автори Outsports.com припустили, що гомосексуальні олімпійці, які не зізналися в своїй нетрадиційній орієнтації, виступають в тих видах спорту, які не користуються великою популярністю у глядачів (наприклад, бадмінтон або веслування).

Зараз ви читаєте новину «На Олімпіаді підрахували кількість спортсменів - гомосексуалістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути