Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 14:34

На "Донбас Арені" повністю заборонять курити

На "Донбас Арені" повністю заборонять курити

"Шахтар" продовжує масштабну соціальну кампанію, орієнтовану на популяризацію здорового способу життя серед молоді та любителів футболу. З наступного сезона2011/2012 на домашньому стадіоні "гірників" - "Донбас Арена"-буде введена заборона на куріння.

Ця новина стала однією з головних тем, що обговорювалися 17 березня на прес-конференції, яка відбулася в конференц-залі арени.

"Ми неодноразово заявляли про початок антинікотинової програми, покликаної зберегти здоров'я уболівальників і створити сприятливу атмосферу для перегляду матчів ФК "Шахтар", тому введення даної заборони не повинно бути несподіванкою для вболівальників, - зазначив генеральний директор"Донбас Арени" Олександр Атаманенко. - Протягом декількох домашніх матчів "Шахтаря" ми проводили опитування вболівальників, який показав, що лише 35% з них курять. Більш того, 78% курців вболівальників цілком підтримують нашу ініціативу, спрямовану на пропаганду здорового способу життя, і готові відмовитися від куріння на час матчу".

За словами Олександра Атаманенка, заборона на куріння буде поширюватися абсолютно на всі зони стадіону і діяти в дні футбольних матчів, тому як основним мотивом антинікотинової кампанії є твердження: "Футбол і куріння - несумісні!".

Щоб роз'яснити відвідувачам причини введення заборони і спонукати їх приєднатися до антинікотинового руху, для участі в акції запросили волонтерів проекту "Донецьк без тютюнового диму", які під час домашніх ігор "Шахтаря" в чемпіонаті та Кубку України будуть проводити інформаційну кампанію серед курців шанувальників футболу.

Зараз ви читаєте новину «На "Донбас Арені" повністю заборонять курити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути