четвер, 03 грудня 2009 11:24

На ЧС-2010 вболівальники можуть стати жертвами банди бабуїнів (ВІДЕО)

На ЧС-2010 вболівальники можуть стати жертвами банди бабуїнів (ВІДЕО)

Біля Кейптауна надзвичайно розплодилися бабуїни. Користуючись захистом закону, тварини поводяться все дуже нахабно і агресивно: намагаючись знайти що-небудь їстівне, залізають в машини і будинки, нападають на перехожих і грабують їх.

Біологи, які стежать за бабуїнами в Південній Африці, відзначили, що мавпи збиваються в свого роду банди. У столиці країни діє 17 таких угрупувань, члени яких скоюють злочини спільно.

І якщо місцеві жителі вже навчилися поводитися з бабуїнами, то туристи, які приїдуть на футбольний чемпіонат наступного літа, можуть сильно постраждати. Учені наполягають, щоб влада терміново придумала, як приборкати приматів.

Чемпіонат світу з футболу 2010 - 19-й чемпіонат світу з футболу ФІФА, фінальний турнір якого пройде в 2010 році в Південно-Африканській Республіці.

Нагадаємо, збірна України втратила шанс потрапити на Чемпіонат світу-2010, програвши у відповідь матч плей-офф у Донецьку збірній Греції з рахунком 0:1. Перший матч, який відбувся в Афінах, команди зіграли внічию 0:0.

За матеріалами 1tv, Террикон

Зараз ви читаєте новину «На ЧС-2010 вболівальники можуть стати жертвами банди бабуїнів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути