вівторок, 01 грудня 2009 13:27

Гімном ЧС-2010 стала пісня сомалійського репера (ВІДЕО)

Гімном ЧС-2010 стала пісня сомалійського репера (ВІДЕО)

Офіційним гімном чемпіонату світу з футболу, який пройде в червні 2010 року в ПАР, обрана пісня "Wavin "Flag" репера Кейнана Абді Варсаме, більш відомого під псевдонімом K"naan.

Вперше ця композиція вийшла у альбомі K"naan"а "Troubadour" у лютому 2009 року і зайняла 99-е місце в хіт-параді синглів Billboard. Під час футбольної кампанії буде використовуватися ремікс на пісню - "Wavin Flag: The Celebration Mix".

K"naan є уродженцем Сомалі, проте він був змушений залишити країну разом з родиною в 1991 році в розпал громадянської війни. В даний час Кейнан проживає в Канаді.

Раніше в пресі повідомлялося, що ФІФА планувала довірити написання гімну ЧС-2010 іншому реперу, американцеві сенегальського походження Ейкону (справжнє ім"я - Аліаун Тіам).

Жеребкування команд-учасниць чемпіонату світу з футболу пройде в Кейптауні 4 грудня. Того ж дня ФІФА розгляне прохання Ірландії включити країну на ЧС-2010 у якості 33-го учасника.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Гімном ЧС-2010 стала пісня сомалійського репера (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути