четвер, 19 листопада 2009 13:37

Ірландці звинуватили Платіні в упередженому суддівстві

Ірландці звинуватили Платіні в упередженому суддівстві

Помилкове суддівство в матчі плей-офф ЧС-2010 Франція - Ірландія гравці ірландської збірної пов"язують із бажанням президента УЄФА Мішеля Платіні побачити команду Раймона Доменека на Чемпіонаті світу-2010.

Збірна Франції забила рятівний гол у додатковий час після гри рукою капітана команди Тьєрі Анрі. "Ніколи ще не стикався з такими помилками на такому рівні. Ми заслужили на перемогу, ми могли забити ще кілька голів. Вирішувати результат матчів ось таким чином не можна. Платіні просто хотів, щоб Франція поїхала на чемпіонат світу", - сказав захисник ірландців Річард Данн.

Капітан збірної Ірландії Роббі Кін, який забив у цьому матчі перший гол, також виступив з різкою критикою на адресу ФІФА та УЄФА. За його словами, Блаттер і Платіні вважають за краще бачити Францію в ПАР, ніж Ірландію. "Звичайно, найпростіше зробити хороше жеребкування. Вони, мабуть, задоволені. Своєю грою ми заслужили перемогу сьогодні. Ми всі чудово бачили момент в повторі, так що навіть сперечатися нічого", - підкреслив нападник.

Відзначимо, що після гри Анрі зізнався, що він підіграв собі рукою, перед тим як віддати гольовий пас своєму партнеру Вільяму Галласу.

Нагадаємо, матч-відповідь плей-офф за право брати участь у фінальній стадії Чемпіонату світу-2010 між збірними України та Греції завершився з рахунком 0:1. Таким чином, збірна України не змогла завоювати путівку на Чемпіонат світу.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Ірландці звинуватили Платіні в упередженому суддівстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути