пʼятниця, 04 жовтня 2013 19:37

"Мы топливо отнимем у чертей" — модульне шоу вболівальників "Шахтаря" перед "МЮ"
11

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Яскраве модульне шоу у виконанні вболівальників та гімн Ліги чемпіонів відкрили євросезон у Донецьку. На початку матчу "Шахтар" — "Манчестер Юнайтед" переповнені трибуни підняли помаранчеві та білі модулі, з яких склали слово "Donetsk".

Донецькі ультрас, які розташувалися за одними із воріт, обіграли тему з прізвиськом "МЮ". Як відомо, команду називають "червоними дияволами". Чортеня з вилами зображене на емблемі клубу.

З десяток чортячих голів з маленькими ріжками, великими очима та досить симпатичними посмішками ніби піднімалися над чорною поверхнею. З даху стадіону розгорнули велике полотно із зображенням шахтаря у касці з відбійним молотком у руках і з териконами за спиною.

Також вболівальники розгорнули банер за наступним текстом: "Мы топливо отнимем у чертей, свои котлы топить им будет нечем".

Невідомо наскільки гості з Манчестера зрозуміли задум фанатів, але після матчу півзахисник "МЮ" Том Клеверлі висловлював щире захоплення "Донбас Ареною" та атмосферою поєдинку з "Шахтарем".

Нагадаємо, команди зіграли внічию — 1:1. Голи забили Денні Велбек та Тайсон.

Зараз ви читаєте новину «"Мы топливо отнимем у чертей" — модульне шоу вболівальників "Шахтаря" перед "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути