четвер, 03 жовтня 2013 01:46

Тайсон присвятив матері гол у ворота "МЮ"

Тайсон присвятив матері гол у ворота "МЮ"
"Ми не боялися "МЮ" - Тайсон ФОТО: shakhtar.com

Футболіст донецького "Шахтаря" Тайсон присвятив гол у ворота англійського "Манчестер Юнайтед" своїй матері. Нагадаємо, бразилець відзначився на 76-й хвилині матчу і врятував "гірників" від поразки. Матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів завершився внічию — 1:1.

"Вийшла дуже важка гра, - каже Тайсон після матчу. - Супернику вдалося відзначитися на початку поєдинку. Після цього "Шахтар" зміг перехопити ініціативу, тримав у себе м'яч. У підсумку ми досягли нічиї, хоча прагнули здобути перемогу.

У нас були моменти, але не всі удари досягають мети. Треба привітати обидві команди з хорошим результатом. Будемо намагатися виграти наступні матчі.

"МЮ" - це "МЮ" і не важливо грає за команду Вейн Руні чи ні. У манкуніанців багато хороших футболістів у складі. Навіть без одного зі своїх лідерів — це дуже сильна команда. Хоча ми не боялися суперника.

Ми володіли м'ячем, тому створювали чимало моментів. З одного боку ми задоволені нічиєю, але в домашньому матчі потрібно перемагати.

Гол у ворота "МЮ" я присвятив своїй матері, яка зараз перебуває у Бразилії, решту членам своєї сім'ї, своїй дівчині та своєму агенту. Останні двоє сьогодні були на стадіоні", - зазначив Тайсон.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон присвятив матері гол у ворота "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути