середа, 02 жовтня 2013 19:07

Одна тисяча фанатів підтримає "МЮ" у Донецьку

Одна тисяча фанатів підтримає "МЮ" у Донецьку
"МЮ" на "Донбас Арені" не залишиться без підтримки. Фото: Ірина Козюпа

Вболівальники починають сходитися до "Донбас Арени". Навколо стадіону працюють точки продажу сувенірної продукції. Найбільший ажіотаж — біля кас стадіону.

Перекупники перепродують квитки за досить демократичними цінами. Тільки в один з центральних секторів номіналом в 200 грн пропонують за 500. Квиток, вартістю 140 грн можна купити за 300, хоча також пропонують квитки за 800, 1000 та більше грн.

Гостьовий сектор буде майже повністю заповнений.

"Можна сказати, що "МЮ" у Донецьку підтримає тисяча фанів. 700-800 квитків викупили англійські вболівальники, решту — прихильники команди з Росії, Казахстану, Голандії та інших країн", - розповідає представник "червоних дияволів", який слідкує, щоб квитки в гостьовий сектор дісталися саме фанам "МЮ".

За 10 грн вболівальники можуть попросити намалювати на щоках "оранжево-чорний" прапор (кольори "Шахтаря") або прапор Англії. Складніший малюнок, такий, як емблема "Шахтаря", обійдеться дорожче.

На підході до стадіону вболівальників розважають вуличні музиканти. Зараз температура повітря у Донецьку становить + 6 градусів, дує сильний вітер. Зате перестав падати дощ.

Вболівальники ідуть на стадіон у шапках, шарфиках і рукавичках.

Нагадаємо, матч розпочнеться о 21:45. Наш сайт проведе онлайн-трансляцію поєдинку. Телетрансляція на каналах "Україна", "Футбол +".

Зараз ви читаєте новину «Одна тисяча фанатів підтримає "МЮ" у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути