середа, 02 жовтня 2013 21:30

"МЮ" не захотів ризикувати Вейном" - Руні не зіграє проти "Шахтаря"

"МЮ" не захотів ризикувати Вейном" - Руні не зіграє проти "Шахтаря"
Руні зазнав ушкодження на тренуванні "МЮ" ФОТО: vesti.ua

Англійський "Манчестер Юнайтед" зіграє з донецьким "Шахтарем" у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів без свого лідера Вейна Руні. Нападника немає навіть серед запасних.

Відсутність гравця такого рівня відразу викликала переполох серед журналістів. За однією з версій у футболіста піднялася температура і тренерський штаб не захотів ним ризикувати. За іншою — гравець травмувався на сьогоднішньому тренуванні.

Пізніше офіційний Твіттер "Манчестер Юнайтед" повідомив, що Руні отримав болісний удар по гомілці на вчорашньому тренуванні, а сьогодні нога опухла. Так що англійські журналісти були праві — Девід Мойєс вирішив поберегти свого гравця.

"Очевидно, "МЮ" влаштує сьогодні нічия, - каже один із репортерів. - Очко в одному з найскладніших матчів у групі — це хороший результат."

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу обійшовся без сюрпризів. Як Містер і обіцяв, вистав своїх найбільш досвідченіших гравців.

Відзначимо, що на "Донбас Арені" сьогодні аншлаг. Серед пісень, які грають перед матчем можна навіть почути "911" у виконанні "Океан Ельзи".

Незважаючи на прохолодну погоду (+4) на стадіоні доволі тепло. Все завдяки системі інфрачервоного підігріву. Матч з "МЮ" перший у сезоні, на якому її підключили.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" не захотів ризикувати Вейном" - Руні не зіграє проти "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути