понеділок, 07 вересня 2020 00:25

Ми не можемо зіграти на високому рівні два матчі поспіль – Шевченко

Ми не можемо зіграти на високому рівні два матчі поспіль – Шевченко
Андрій Шевченко зазнав найбільшої поразки на чолі збірної. Фото УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думками після поразки в Лізі націй від Іспанії (0:4).

"Другий матч для нас на такому рівні. Ще дуже важко. Гравці віддали все, що могли на полі. На жаль, рівень та інтенсивність нашого чемпіонату не дає можливість грати два матчі поспіль. Іспанія - супер команда з гравцями високого рівня, як і Німеччина, і Швейцарія. Було важко підійти фізично до Іспанії після матчу зі Швейцарією.

Ми спробували зробити невелику ротацію. Сьогоднішній рівень, куди ми потрапили, він дуже високий. Намагалися збалансувати склад. До гравців претензій немає. Вони віддали все. Але цей рівень занадто відрізнявся для нас.

Ми дали шанси у відсутності Степаненка новим гравцям. Тарас - важливий гравець для команди. Але сьогодні ні одна, ні дві заміни не змогли б переломити хід матчу. Була велика різниця у фізичному плані. Гравці Іспанії були свіжішими, рухалися, швидше приймали рішення. Нам було складно відновитися після Швейцарії.

Ми знали, що Іспанія завжди пресингує. На лінії м'яча 4-5 гравців, дуже добре страхують. Ми намагалися по-різному виходити. Через різний пас, різноманітність включили. Але Іспанія переграла нас в цьому плані.

Вважаю, що багато інформації для нас. Ми вимоги ставимо великі перед гравцями. Може, щось перебудуємо в майбутньому. Нас у наступному місяці чекають Франція, Німеччина та Іспанія. Намагатимемося конкурувати. Є місяць для роздумів - як конкурувати", - сказав Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дежавю. Іспанія знову розгромила Україну – 4:0

Наступний матч у Лізі Націй збірна України зіграє 10 жовтня в Києві проти збірної Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Ми не можемо зіграти на високому рівні два матчі поспіль – Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути