неділя, 20 травня 2007 11:52

Моурінью впевнений, що залишиться в "Челсі"

Тренер "Челсі" Жозе Моурінью, 44 роки, обрадуваний перемогою своєї команди в Кубку Англії, ще раз запевнив уболівальників, що він залишиться на своєму посту і в наступному сезоні, повідомляє sport.com.ua. Відразу після перемоги над "Манчестер Юнайтед" португалець кинувся кудись з поля, що здивувало всіх присутніх, але, як виявилось, він лише збігав подзвонити додому і обрадувати дружину та дітей.

-Для всіх нас і для мене особисто це дуже важлива перемога, а в такі моменти я відразу ж думаю про свою сім"ю. На лавці ні у кого не було телефону, тому я й збігав зробити декілька дзвінків, - пояснив свою поведінку Моурінью.

- Що стосується всіх спекуляцій про моє майбутнє, я не розумію, які можуть бути сумніви в моїх діях? У мене є діючий контракт, я хочу залишитися в цьому клубі, і керівництво повідомило мене, що хоче бачити мене на посту головного тренера. Я знайомий з Пітером Кеньйоном вже три роки і вважаю його чесною людиною, а не якимсь брехуном, тому коли він публічно заявив, що я тренуватиму "Челсі" в наступному сезоні, у мене не було причин не довіряти йому. Так, я зараз переїжджаю, але не до Португалії, а в інший будинок в Англії, оскільки моя попередня адреса була показана по телевізору Я щасливий в цьому клубі, мені подобається футбол в цій країні. Якщо в клубі будуть мною незадоволені, я буду першим, хто дізнається про це, тому що я працюю з чесними людьми. 9 липня в Лос-Анджелесі команда почне підготовку до нового сезону, і я буду там з нашими хлопцями, - упевнений португалець.

- Цього сезону в клубі було багато проблем, травми, і все одно ми програли тільки в півфіналі Ліги чемпіонів по пенальті, стали другими в Прем"єр-лізі та виграли Кубки ліги та Англії. Причому це не простий Кубок Англії, а Кубок на новому стадіоні "Вемблі" проти "Манчестер Юнайтед. Не думаю, що хтось забуде цей фінал.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью впевнений, що залишиться в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути