середа, 29 жовтня 2008 11:04

Моурінью вигнав Адріано з тренування

Головний тренер міланського футбольного клубу "Інтер" Жозе Моурінью вигнав з тренування бразильського форварда Адріано, який двічі (за підсумками 2006 і 2007 років) визнавався гіршим футболістом чемпіонату Італії. Адріано запізнився на тренування, і Моурінью відправив гравця додому.

Наставник "Інтера" оголосив, що Адріано і аргентинський форвард Хуліо Крус не приймуть участі в матчі чемпіонату Італії з "Фіорентиною" в середу, 29 жовтня. Інтернет-видання Goal.com відзначає, що Крус був покараний за погану гру в матчі з "Дженоа" (0:0) 26 жовтня.

За інформацією Goal.com, всю ніч з 26 на 27 жовтня Адріано провів в нічному клубі разом з партнером по збірній Бразилії Роналдіньо, який виступає за "Мілан".

У Адріано не вперше виникають труднощі з дотриманням дисципліни. У сезоні-2006/07 він зловживав алкоголем. У грудні 2007 року форвард був відправлений до бразильського "Сан-Паулу" в оренду на півроку. За "Сан-Паулу" Адріано забив 17 голів, ставши кращим бомбардиром клубу. Літом 2008 року форвард повернувся в "Інтер" і зумів закріпитися в основному складі. На початку жовтня Адріано вперше за два роки отримав виклик в збірну Бразилії.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Моурінью вигнав Адріано з тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути