четвер, 26 квітня 2007 10:05

Моурінью не розуміє чому його команді не дають бити пенальті

 

Наставник "Челсі" Жозе Моуріньо, 44 роки, скаржився після гри з "Ліверпулем", що у ворота суперників його команди не ставлять пенальті, повідомляє football.ua з посиланням на SkySports.

- Ми сьогодні проведи прекрасний матч. Особливо хотілося б відзначити класну гру команди в першому таймі, - сказав Моурінью.

- У нас було ще п"ять-шість можливостей для того, щоб збільшити перевагу. У другій половині гри "Ліверпуль" більше володів м"ячем, але у нас були хороші шанси контратакувати. У "Червоних" зовсім був тільки один момент забити гол, але Петр Чех підтвердив свій високий клас, - відмітив португалець.

Після цього Моурінью трохи понесло...

- Я не розумію одного, чому у ворота наших суперників не ставлять пенальті, коли порушення бачать всі. Не зрозумію, хоч ти вбийся! Ви розумієте, якби це були прості припущення і вигадки, але все ж - є факти. Безліч фактів в інших матчах і в сьогоднішньому. Звичайно, Маркус Меркнув поважаний і сильний арбітр, але пенальті був, а його не поставили. Не ставлять тут, не ставлять там, не ставлять ніде. А будь рахунок 2:0 - це ж абсолютно інша історія, - обурювався тренер.

Також наставник "Челсі" поділився, що дуже задоволений результатом матчу на "Стемфорд Брідж".

- Здається, в "Ліверпулі" думають, що поразка 0:1 не така страшна і за 90 хвилин можна спокійно відігратися. Проте я вірю в своїх хлопців, у нас дуже хороша оборона, яка вистоїть за будь-яких труднощів. Та і на контратаках ми зможемо створити декілька моментів, щоб забити, - закінчив Моурінью.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью не розуміє чому його команді не дають бити пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути