середа, 06 лютого 2019 12:13

Моуріньйо серйозно покарали за махінації з податками

Моуріньйо серйозно покарали за махінації з податками
Моуріньйо погодився з вироком іспанського суду. Фото: Esquire

Португальський фахівець Жоза Моуріньйо погодився на вердикт іспанського суду, який покарав екс-тренера мадридського "Реала" за махінації з податками. Про це повідомляє Sky Sports.

Відносно португальця за його період роботи в Мадриді подібні звинувачення в приховуванні своїх доходів висувалися неодноразово. За інформацією ЗМІ, в 2011 році 55-річний фахівець заборгував податковим органам Іспанії € 1,6 млн, а в 2012-му - € 1,7 млн. Загалом фахівець не доплатив в іспанську скарбницю близько € 3,3 млн.

Саме розслідування було завершено ще в вересні 2018 року. Його підсумки були опубліковані тоді ж. Згідно з позовом з боку податкової служби, Моурінью приховав свої доходи, отримані в результаті продажу іміджевих прав за допомогою компанії на Британських Віргінських островах, після чого португалець зізнався, що зробив це навмисно для отримання вигоди і надав іспанській владі недостовірну інформацію про свою діяльність.

У цілому тренер провів в Іспанії три роки, очолюючи мадридський "Реал" з 2010 по 2013 роки. За цей період разом із "вершковими" він одного разу став чемпіоном країни, а також виграв по одному Кубку і Суперкубку Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моуріньйо сконфузився під час відкриття хокейного матчу - відео падіння

Останнім місцем роботи португальця був "Манчестер Юнайтед", який він залишив у грудні 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньйо серйозно покарали за махінації з податками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути