пʼятниця, 25 березня 2011 08:51

Молодіжна збірна України забила Ісландії три м'ячі

Молодіжна збірна України забила Ісландії три м'ячі

24 березня в Києві пройшов товариський поєдинок між учасниками Євро-2011 - молодіжними збірними України та Ісландії. Українська команда виявилася сильнішою - 3:2.

Рахунок був відкритий в середині першого таймі - після довгого пасу зі своєї половини поля до воріт вискочив Ярмоленко і результативно пробив метрів з 14-ти. Міг Андрій відразу ж оформляти дубль, але його гол не був зарахований арбітром через офсайд.

Після перерви українці досить швидко довели свою перевагу до розгромної. Спочатку півзахисник "Зорі" Максим Білий ударом з-за меж штрафного майданчика застав воротаря скандинавів зненацька, а через пару хвилин свій другий м'яч, вже за правилами, таки забив Ярмоленко, переправивши м'яч у ворота з близької відстані.

Отримавши таку солідну перевагу, жовто-сині заспокоїлися, за що були покарані суперником. Протягом п'яти хвилин ісландці скоротили розрив до мінімуму - Йоханссон впевнено реалізував пенальті, а Сігурдарсон, обігравши Путівцева, точно пробив у кут воріт. Правда, зрівняти рахунок підопічні Павла Яковенка суперникові не дали, довівши поєдинок до мінімальної перемоги.

На Євро-2011, який пройде з 11 по 25 червня в Данії, України зіграє в одній групі зі збірними Іспанії, Чехії та Англії, а збірна Ісландії зі збірними Білорусі, Данії і Швейцарії.

Україна (U-21) - Ісландія (U-21) - 3:2

Київ. Стадіон Динамо ім. В. Лобановського

Голи: Ярмоленко (27, 54); Білий (51) - Йоханссон (71 з пен.), Сігурдарсон (74)

Попередження: Ярмоленко (37), Віценець (65), Селін (70), Лисенко (85) - Йоханссон (45)

Україна: Бойко - Бутко (Федорчук, 87), Селін, Ракицький (Путівцев, 57), Кривцов, Степаненко (Гармаш, 57), Чеснаков (Віценець, 66), Голодюк (Прийма, 87), Білий (Морозюк, 57), Ярмоленко (Лисенко, 57), Кравець (Зозуля, 46)

Ісландія: Бьорнссон - Валдімарссон, Ейлофссон (Сігурбьорнссон, 46), Палссон, Хельгассон (Лаксдал, 68), Йоханссон, Стейндорссон (Гуннарссон, 68), Відарссон (Маргейрссон, 58), Сігурдарссон, Ормарссон (Сверіссон, 46), Йоханссон

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України забила Ісландії три м'ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути