неділя, 10 жовтня 2010 14:22

"Нам ще потрібно зіграти як мінімум 90 хвилин у Києві" - Яковенко

"Нам ще потрібно зіграти як мінімум 90 хвилин у Києві" - Яковенко
Після закінчення поєдинку Голландія U-21 - Україна U-21 (1:3) наставник української команди Павло Яковенко прокоментував поєдинок.

"Нам ще потрібно зіграти як мінімум 90 хвилин у Києві, тому приймати привітання рано. У вівторок необхідно завершити справу, яку ми так добре почали в Роттердамі, - цитує Яковенка офіційний сайт UEFA. - Що стосується самого матчу то в цілому хлопці виконали установку.

Ми добре вивчили суперника, який діяв саме так, як ми того й очікували. Звичайно, нам дуже допомогли два швидкі голи, проте слід зауважити, що при цьому ми не реалізували ще кілька вірних моментів. Наша перевага могла б бути ще відчутнішою, проте в будь-якому випадку треба подякувати хлопцям за самовіддачу".

У суботу, 9 жовтня, був зіграний перший матч плей-офф між молодіжними збірними Нідерландів та України за вихід на Євро-2011. Перемогу святкувала українська молодіжка з комфортним рахунком - 3:1.
За матеріалами Korrespondent, УЕФА
Зараз ви читаєте новину «"Нам ще потрібно зіграти як мінімум 90 хвилин у Києві" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути