понеділок, 23 січня 2017 14:58

"Мохаммед Алі - легенда, але я кращий" - Флойд Мейвезер шокував зізнанням

"Мохаммед Алі - легенда, але я кращий" - Флойд Мейвезер шокував зізнанням

Колишній чемпіон світу у п'яти вагах Флойд Мейвезер не погодився з думкою, що Мохаммед Алі - найвеличніший боксер світу. Це сталося в телеефірі каналу ESPN.

"За якими критеріями оцінюємо боксера? Якщо ми розмірковуємо про боротьбу за власні ідеали, то Алі найкращий. Але, якщо ми говоримо про те, щоб пропускати якомога менше ударів і бити рекорди, то це Флойд Мейвезер. Мохаммед Алі - легенда. Він проклав шлях для мене, щоб я був там, де зараз є. Коли ми говоримо про рекорди і послужний список, багато хто забуває, що Алі програв свій титул боксеру з сімома боями. Знімаю капелюха перед Алі, але я не для того віддав боксу 40 років, щоб сказати, що є боєць, кращий за мене".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих боїв Мохаммеда Алі

Мова про Леоне Спінкса (7 перемог і 1 нічия на момент зустрічі з Алі), якому Мохаммед програв чемпіонський бій 1978 року. У негайному реванші Алі переміг Спінкса і повернув титул.

"Сенс боксу в тому, щоб бити і не пропускати ударів. Я люблю Алі, але стояти біля канатів, отримуючи ушкодження - це не круто. Я закінчив кар'єру з послужним списком 49-0 на своїх умовах, без проблем зі здоров'ям, заробив достатньо грошей, щоб дати освіту своїм дітям і маю можливість передавати знання молодим боксерам", - продовжив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер легенда боксу Мохаммед Алі

Головним своїм поєдинком екс-чемпіон назвав перемогу над Менні Пакьяо.

"Я заробив 300 мільйонів доларів за 40 хвилин", - зазначив Флойд.

Мейвезер переміг у 49 боях на професійному рингу і не зазнав жодної поразки. 2015-го американець завершив кар'єру перемогою над Берто.
Зараз ви читаєте новину «"Мохаммед Алі - легенда, але я кращий" - Флойд Мейвезер шокував зізнанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути