пʼятниця, 28 жовтня 2011 17:58

"Могли забити "Динамо" ще 2-3 голи" - Срна

"Могли забити "Динамо" ще 2-3 голи" - Срна

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна привітав київське "Динамо" з хорошою грою у матчі 1/8 фіналу Кубка України. Кияни на власному полі поступилися "гірникам" — 2:3.

"Матчі "Шахтаря" і "Динамо" — це справжні дербі, - каже Срна після матчу. - Хочу привітати команду "Динамо". Вони добре грали. Останнім часом кияни демонстрували хорошу гру. Ми їх детально вивчили і сьогодні зіграли краще."

Крім "Динамо" Кубок України втратив ще кількох грандів — "Металіст", "Дніпро" та "Ворсклу". А компанію "Шахтареві" у чвертьфіналі склали "Карпати", "Зоря", донецький і запорізький "Металурги", "Волинь", київський "Арсенал" і "Чорноморець".

"Ми поважаємо всіх суперників. Ми йдемо крок за кроком. Зараз треба переключитися на чемпіонат України, потім на Лігу чемпіонів, а вже тоді відбудеться жеребкування Кубка.

Містер сказав нам, щоб ми грали у свою гру. У другому таймі ми добре зіграли на контратаці, могли забити ще 2-3 голи. Щодо м'яча Мілевського, то я вважаю, що Артем допоміг собі рукою.

Чи будемо святкувати? Ні. Ми вже звикли перемагати. Було приємно, що на матч зібрався повний стадіон."

До речі, на одному з центральних секторів зібрався особистий "фан-клуб" Даріо. "Шанувальники" протягом другого тайму вітали хорвата вигуками "Tovare", українською - "віслюк".

Зараз ви читаєте новину «"Могли забити "Динамо" ще 2-3 голи" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути