пʼятниця, 28 жовтня 2011 16:56

"Мені дійсно шкода, що "Динамо" вибуло з Кубка України" - Едуардо

"Мені дійсно шкода, що "Динамо" вибуло з Кубка України" - Едуардо

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу назвав Едуардо найкращим гравцем матчу з "Динамо" у складі своєї команди. Футболіст відзначився дублем у поєдинку за вихід у чвертьфінал Кубка України. "Гірники" перемогли — 3:2.

"Це моя робота, - розповідає Едуардо після матчу. - Я забивав свої голи скориставшись помилками захисників "Динамо". Святкуванню поки не місце. Попереду у нас важкий графік.

Це була важка гра. Мені прикро, що "Динамо" припиняє свій шлях у Кубку України. Чесно кажучи, не можу зрозуміти, чому такі команди, як "Динамо" та "Шахтар" зустрічаються на стадії 1/8 фіналу турніру. Це так само, якби Рафаель Надаль та Новак Джокович грали у другому раунді Вімблдону. Сподіваюсь, наступна наша зустріч з "Динамо" у Кубку України буде у фіналі, або півфіналі турніру.

Якби ми сьогодні програли, я б говорив ті самі слова. Мені дійсно шкода, що "Динамо" вибуло з турніру. Тепер ми не зможемо зустрітися з киянами у фіналі чи півфіналі Кубка України. Чим пізніше ми б зустрілися, тим цікавішим був ми матч.

Я щасливий, що ми перемогли і пройшли далі. Хочу привітати свою команду з цим досягненням. Сьогодні ми показали характер і бойовий дух. Ця перемога, це якраз те, що нам потрібно, особливо після не дуже вдалих матчів із "Зенітом" у Лізі чемпіонів та "Металістом" у чемпіонаті України.

Попереду у нас три виїзні поєдинки — з "Олександрією" та "Оболонню" у чемпіонаті та "Зенітом" у Лізі чемпіонів. І там, і там нам потрібно набирати очки, щоб підніматися вгору у турнірній таблиці."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо", "Металіст", "Дніпро" і "Ворскла" вибули з Кубка України

Крім "Динамо" Кубок України втратив ще кількох грандів — "Металіст", "Дніпро" та "Ворсклу".

"Це кубковий турнір. Тут завжди трапляються сюрпризи. І не тільки в Україні. В Англії, Франції та Італії також. Зараз ми у чвертьфіналі. Звичайно, ми хочемо виграти трофей, але до нього ще довга дорога".

Нагадаємо, компанію "Шахтареві" у чвертьфіналі склали "Карпати", "Зоря", донецький і запорізький "Металурги", "Волинь", київський "Арсенал" і "Чорноморець".

Зараз ви читаєте новину «"Мені дійсно шкода, що "Динамо" вибуло з Кубка України" - Едуардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути