четвер, 12 лютого 2009 18:15

Мірча Луческу показав своєму сину як треба перемагати

Мірча Луческу показав своєму сину як треба перемагати

Вже традиційним "сімейним" матчем донецький "Шахтар" завершив тренувальний збір в Туреччині. Луческу-старший на цей раз переграв Луческу-молодшого, тобто "Шахтар" виявився сильнішим за румунський "Брашов". Нагадаємо, що попередній збір в іспанській Валенсії "гірники" також завершували поєдинком з командою Развана Луческу і тоді два матчі тривалістю по 60 хвилин завершилися без забитих м"ячів.

"Гірники" постарались засушити гру

"Брашов" відзначається організованою грою в обороні та атаці, тому багато чого створити біля воріт румунської команди донеччанам не вдалося. Результат поєдинку вирішила одна контратака за участю Федецького і відмінного удару головою Олексія Гая в кінці першого тайму. Перед цим міг відзначитися "Брашов", але Богдан Шуст нейтралізував вихід з ним один на один Єзекіаса.

Після перерви Богдану довелося ще раз демонструвати майстерність, цього разу в боротьбі з Крістеску. У свою чергу, гравці "Шахтаря" щоб зберегти позитивний результат і настрій постаралися "засушити" рахунок. Не дивлячись на емоції і жовті картки, які завжди супроводжують матчі вже принципових суперників, "гірникам" вдалося зберегти мінімальну перевагу до фінального свистка.

"Шахтар" - "Брашов" (Румунія) - 1:0 (1:0)

Гол: Гай (43).

"Шахтар": Шуст, Хюбшман, Іщенко, Чижов, Федецкий, Єзерський (Полянський, 63), Жадсон, Ілсіньо (Фомін, 63), Гай, Вілліан (Кравченко, 56), Гладкий (Луіс Адріано, 46).

Попередження: Єзерський, Іщенко, Кравченко.

За матеріалами terrikon, ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Мірча Луческу показав своєму сину як треба перемагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути