Ексклюзиви
пʼятниця, 16 липня 2010 10:27

Мессі просить Марадону залишитися тренером збірної Аргентини

Мессі просить Марадону залишитися тренером збірної Аргентини

Нападаючий збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі заявив, що він хотів би, щоб Дієго Марадона залишився на посту головного тренера команди, повідомляє Associated Press.

Після поразки аргентинців від Німеччини (0:4) в 1 / 4 фіналу чемпіонату світу Марадона заявив, що його "цикл" у збірній підійшов до кінця, але офіційно у відставку не подавав.

Мессі підкреслив, що остаточне рішення про своє майбутнє у збірній Аргентини Марадона повинен прийняти сам. За словами нападаючого, аргентинська команда повинна рости і рухатися вперед.

Мессі нагадав, що вже скоро його збірну чекають товариські матчі, а в 2011 році вона візьме участь у Кубку Америки, який пройде в Аргентині.

Говорячи про чемпіонат світу, Мессі зізнався, що цей турнір не вийшов ні у нього особисто, ні у збірної Аргентини. За словами форварда, всі гравці команди розраховували пройти далі, ніж до 1 / 4 фіналу. "Але зараз вже нічого зробити не можна", - додав аргентинець.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Мессі просить Марадону залишитися тренером збірної Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути