Ексклюзиви
вівторок, 06 липня 2010 19:47

"Я дуже поважаю Марадону" - Шевченко

"Я дуже поважаю Марадону" - Шевченко
Сьогодні київське "Динамо" провело день відкритих дверей на базі в Конча-Заспі. Поки Валерій Газзаєв відповідав на запитання журналістів на відкритому повітрі, гравці чекали на полі початку тренування.

У літнє міжсезоння "Динамо" підписало трьох виконавців – бразильця Андре, аргентинця Факундо Бертольо та македонця Горана Попова. Сьогодні іменні динамівські футболки з рук Газзаєва отримали Бертольо та Попов. Журналісти та футболісти "Динамо" вітали новачків оплесками. Андре приєднається до команди у серпні.

Перед тренуванням журналісти поговорили з Андрієм Шевченком про чемпіонат світу в ПАР.

"Дуже важко сказати, хто стане чемпіоном світу. Німці та іспанці грають в колективний футбол. Ще до початку мундіалю я сказав, що мені цікаво буде подивитися, як гратиме Аргентина. Я дуже поважаю Марадону. Команді трохи не вистачило в організації. Коли вони зустрілися із серйозним суперником, у плані організації гри у них з"явилися певні проблеми. Але це ні про що не говорить. У них хороша команда, Марадона зробив хорошу роботу.

Мене трохи здивували англійці. Було видно, що вони втомлені. Я намагався зосередитися на підготовці до сезону, тому ні з ким не контактував.

Думав, що італійці вийдуть з групи. Останнє місце в квартеті стало неочікуваним. Очікувалося, що їм буде важко, у команди багато вікових гравців. Я не бачив великих перспектив у команди Ліппі."

"Динамо" розпочне для себе сезон у п"ятницю виїзним матчем проти "Оболоні".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже поважаю Марадону" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути