вівторок, 06 липня 2010 15:59

"Футболісти "Динамо" не прилетіли з космосу" - Мандзюк

"Футболісти "Динамо" не прилетіли з космосу" - Мандзюк

У понеділок київська "Оболонь" презентувала новий логотип і представила нових гравців. "Пивоварами" стали воротар Олег Остапенко з "Іллічівця", Олександр Мандзюк та Вадим Панас з ФК "Львів" Валентин Слюсар з "Металіста", Сергій Кучеренко з "Кримтеплиці" і Валерій Заваров з "Арсенала".

"У першу чергу потрібно створити хорошу команду, яка показуватиме якісний футбол, - розповів "Gazeta.ua" рідний брат Віталія Мандзюка Олександр, - Дуже важливо створити сприятливий мікроклімат. Як вода потрібна рибі, так і нам потрібен мікроклімат, щоб ми мали змогу рости, як футболісти."

Сезон для "Оболоні" почнеться домашнім матчем проти "Динамо".

"У команді є 24 футболісти, кожен готується, а хто вийде на поле вирішить тренер. Головне не боятися. Гравці "Динамо" такі ж люди як і ми, вони не прилетіли сюди з космосу. Так, у них більше майстерності. На чемпіонаті світу збірна Німеччини перемогла майстерніших аргентинців з розгромним рахунком. Вся команда має вийти на поле і битися. А то деякі футболісти виходять проти "Динамо" і "Шахтаря" як приречені.

З сильними суперниками цікаво грати. Коли виходиш на поле проти Шевченка та футболістів, які грають у Лізі чемпіонів, перевіряєш чого ти вартий."

Мандзюк вважає, що з новим логотипом команда заграє по-новому.

"Гарний логотип. Мені сподобався. Може варто було дати грифону м"ячик. Думаю, з новим логотипом буде нова гра."

На ЧС-2010 Олександру подобається гра збірної Німеччини.

"Команда дисциплінована, практично всі контратаки завершуються небезпечними моментами. Під час підготовки до сезону всім колективом переглядали гру Німеччина – Австралія (4:0)."

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти "Динамо" не прилетіли з космосу" - Мандзюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути