вівторок, 06 липня 2010 14:58

Ахметов назвав повернення Чигринського мегатрансфером

Ахметов назвав повернення Чигринського мегатрансфером

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов підтвердив, що півзахисник збірної України Дмитро Чигринський, який так і не зумів пробитися в основний склад іспанської "Барселони", повертається в стан "гірників", звідки він, нагадаємо, менше року тому і пішов до каталонського клубу. Причому, за словами боса "Шахтаря", повернення Чигринського - і є той мегатрансфер, про який він говорив після матчу за Суперкубок України проти "Таврії".

"Я вважаю, що поява в "Шахтарі" такого футболіста, як Чигринський, - дійсно мегатрансфер, - цитує Ахметова офіційний сайт "гірників". - Ви пам'ятаєте, що я не хотів віддавати Діму в "Барселону", навіть за 25 мільйонів євро. І тільки після тривалих роздумів, консультацій з Мірчею Луческу і з самим Чигринським я пішов на цей крок. Не можна було не відпустити гравця в такий клуб, як "Барселона", тим більше за такі гроші.

Це б означало одне: "Шахтар" - золота клітка. Самі розумієте, таке визначення неприпустиме. Чигринський пішов у "Барселону", і ми отримали зміцнілого, змужнілого Ярослава Ракицького. Сьогодні Діма повернувся, тобто в захисті "Шахтар" отримає жорстку конкуренцію. Що тільки на користь нашій команді. Так що я з задоволенням кажу: "З поверненням, Діма!".

"Коли Діма підключається до атакуючих дій команди, особливо при виконанні стандартів, це завжди небезпечно, - додав президент "Шахтаря". - Думаю, що вболівальники не очікували сьогодні повернення Чигринського в "Шахтар", для них це сюрприз. Я впевнений, що Діма посилить гру нашої команди. Що стосується футболіста атакуючого плану, то я уважно почитав дискусію вболівальників з цього приводу. І чудово зрозумів їх смаки".

Ахметов також не виключив, що до початку нового сезону "Шахтар" зробить ще одне придбання, але не став уточнювати амплуа можливого новачка команди: "Поживемо - побачимо. Може, ми купимо воротаря ...".

За матеріалами Динамо Киев от Киева

Зараз ви читаєте новину «Ахметов назвав повернення Чигринського мегатрансфером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути