четвер, 19 квітня 2012 11:39

Мессі помінявся футболкою з Джоном Террі
17

Фото: Reuters

"Барселона" програла лондонському "Челсі" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів. Зустріч, що відбулася 18 квітня у Лондоні, закінчилася перемогою господарів з рахунком 1:0. Пряму трансляцію матчу вів телеканал НТВ.

Єдиний гол наприкінці першого тайму забив Дідьє Дрогба після передачі Раміреса. Гості мали декілька гольових моментів, проте не зуміли реалізувати жодного з них. У першому таймі двічі шанс забити мав Сеск Фабрегас, проте обидва рази пробив невдало. На 9-й хвилині нападник "Барселони" Алексіс Санчес потрапив у поперечину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" обіграв "Барселону" у першому півфіналі Ліги Чемпіонів

Другий тайм, як і перший, проходив за значної переваги каталонців, проте дії оборони "Челсі" і Петера Чеха дозволили англійцям утримати рахунок. На останній хвилині зустрічі шанс відзначитися отримав Педро, але він потрапив у штангу, а Бускетс на добиванні не влучив у порожні ворота.

Напередодні в іншій парі півфіналістів мюнхенська "Баварія" виграла у мадридського "Реала" вдома з рахунком 2:1. Повторні півфінальні матчі пройдуть 24 і 25 квітня ("Барселона" - "Челсі" і "Реал" - "Баварія" відповідно). У ці вихідні, 21 квітня, "Барселона" і "Реал" зіграють між собою в чемпіонаті Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Мессі помінявся футболкою з Джоном Террі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути