середа, 18 квітня 2012 17:06

"Арбітр судив 60 на 40 на користь "Реала"- Морозов

"Арбітр судив 60 на 40 на користь "Реала"- Морозов
Сергій Морозов вважає рівними шанси команд на загальний успіх. Фото: blik.ua

"Баварія" і "Реал" мають однакові шанси на вихід у півфінал Ліги Чемпіонів, сказав в коментарі до першого поєдинок заслужений тренер України Сергій Морозов.

"Результат міг бути і 2:0 і 3:1 на користь "Баварії". У мюнхенців відмінно поставлена командна гра, під неї підібрані люди. Персонально виділив би Лама, Швайнштайгера. Останній зіграв не найкращий свій матч, але присутність цих лідерів на полі - це дух баварської машини. Не можна не відзначити також Гомеса плюс вінгерів - Рібері з Роббеном", - сказав він.

Оборона мадридців зіграла не кращим чином, вважає Сергій Морозов.

"Багато разів помилявся Серхіо Рамос, але і флангові захисники - це не рівень "Реала". Та й гра опорників - Хедіри з Озілом - не сподобалася. Навіть незважаючи на те, що останній забив гол", - каже Сергій Юрійович.

Вважає, що суддівство було необ'єктивним.

"60 на 40 на користь "Реала". Симпатія рефері мадридцям простежувалася, а моменти з Рібері, якого завалив у штрафному Рамос і грубий підкат в кінці гри Марсело проти Мюллера - тому підтвердження. Останній епізод, вважаю, тягнув на червону картку", - упевнений тренер.

"Шанси команд на загальний успіх - 50 на 50. Цікаво буде подивитися, як поведе себе "Реал", якщо "Баварія" заб'є. В цілому ж маємо змагання двох напрямків - команда з яскравими особистостями проти "середняка", але з добре поставленими колективними діями. Запорука успіху мюнхенців в Мадриді - командна психологія. Якщо не розгубляться, не "попливуть" на перших хвилинах - буде дуже цікавий матч. Але й людський фактор виключати не можна. Роналду скільки провокував, але пішов з поля без "гірчичника". Виключно через своє прізвище. Вийшов Ігуаїн - отримав через пару хвилин", - резюмував Сергій Морозов.

Нагадаємо, в першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів "Баварія" вдома обіграла "Реал" (2:1). Поєдинок у відповідь відбудеться 25 квітня в Мадриді.

Зараз ви читаєте новину «"Арбітр судив 60 на 40 на користь "Реала"- Морозов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути