четвер, 19 квітня 2012 09:35

"У нас в запасі є матч-відповідь" - "Барселона"

"У нас в запасі є матч-відповідь" - "Барселона"
Наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола ФОТО: Reuters

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола після першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з "Челсі" (0:1) заявив, що у повторній грі його підопічним потрібно буде постаратися створити ще більшу кількість небезпечних моментів біля воріт суперника.

"Дуже складно грати, коли суперник захищається всією командою і 10 польових гравців відходять на свою половину поля. Єдиний недолік у нашій сьогоднішній грі те, що нам не вдалося відзначитися. Однак цей результат є викликом для "Барселони". Ми приймаємо його і постараємося забезпечити собі місце у фіналі в матчі-відповіді.

Нам потрібно знайти спосіб створювати більше гольових моментів біля воріт суперника. "Челсі" захищався дуже глибоко, тому нам потрібно було бути терплячими і чекати помилки суперника. Нам вдалося створити багато небезпечних моментів, але гол так і не залетів у сітку воріт лондонців", - наводить слова Гвардіоли Marca.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" обіграв "Барселону" у першому півфіналі Ліги Чемпіонів

Півзахисник "Барселони" Андрес Іньєста також оцінив підсумки першого матчу проти лондонців.

"Челсі" добре грав на своїй половині поля, але нам потрібно було реалізовувати свої моменти. Суперник же чудово скористався своїм шансом.

У нас в запасі є матч-відповідь. Все вирішиться на "Камп Ноу". У нас буде перевага свого поля, треба буде діяти агресивніше", - наводить слова Іньєсти AS.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Чемпіонів. "Баварія" дотиснула "Реал" за п'ять хвилин до фінального свистка

В іншій парі півфіналістів мюнхенська "Баварія" виграла у мадридського "Реала" вдома з рахунком 2:1. Повторні півфінальні матчі пройдуть 24 і 25 квітня ("Барселона" - "Челсі" і "Реал" - "Баварія" відповідно).

У ці вихідні, 21 квітня, "Барселона" і "Реал" зіграють між собою в чемпіонаті Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «"У нас в запасі є матч-відповідь" - "Барселона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути