четвер, 09 липня 2009 16:47

Мессі отримав престижну нагороду з рук живої легенди "Реалу"

Мессі отримав престижну нагороду з рук живої легенди "Реалу"

Аргентинський форвард "Барселони" Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом чемпіонату Іспанії сезону-2008/09. Мессі отримав приз Альфредо ді Стефано, який вручає авторитетна спортивна газета Marca.

На друге місце в списку найкращих гравців іспанської першості жюрі поставило партнера Мессі по "Барселоні" Андреса Іньєсту. Третє місце зайняв Дієго Форлан з мадридського "Атлетіко".

Приз ді Стефано був установлений у 2008 році. Першим лауреатом цієї нагороди став футболіст мадридського "Реала" Рауль. Іспанська ліга не вручає індивідуальні призи за підсумками сезону, і нагорода газети Marca вважається престижною. Лауреатів визначає жюрі з 14 чоловік, яке очолює сам ді Стефано.

Ді Стефано сказав, що, хоч сам він вболіває за мадридський "Реал", йому приємно вручити почесну нагороду Мессі. Ді Стефано також висловив надію, що у сезоні-2009/10 "Реал" завоює чемпіонський титул.

Мессі вважається одним з головних претендентів на "Золотий м"яч" - приз найкращому футболістові світу 2009 року. У сезоні-2008/09 Мессі виграв з "Барселоною" чемпіонат Іспанії і Лігу чемпіонів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Мессі отримав престижну нагороду з рук живої легенди "Реалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути