неділя, 11 жовтня 2020 13:27

Гидко радіти перемозі над такою Україною – німецькі фанати

Гидко радіти перемозі над такою Україною – німецькі фанати
Україна лише в кінці матчу створила кілька моментів. Фото Рейтер

Німецькі вболівальники залишилися незадоволені грою своєї збірної і пишуть про те, що коронавірус зіграв Німеччині на користь, адже така команда навряд чи змогла б претендувати на щось серйозне на чемпіонаті Європи. Німецька збірна здобула першу перемогу в Лізі націй і першу в цьому році. Три очки - це хороший підсумок матчу з Україною, але при цьому німці розуміють, що команда Шевченка була сильно ослаблена, та й помилка воротаря допомогла здобути довгоочікувану перемогу. Фанатів цитує footboom.com

Allen: 14 гравців не змогли допомогти Україні, а ми навіть на тлі такого суперника не вразили. Йоахиму Льову потрібно, щоби в групі з Німеччиною грали три Сан-Марино, тоді він зможе видати переможну серію. Таке відчуття, що йому навіть не соромно за ці результати і якість гри. Радіти перемозі над такою Україною - це гидко.

Matthias: Єдине хороше в цьому матчі - це результат. Решта хочеться, якомога швидше забути. Хочеться вірити, що Німеччина ще не впала так низько з Льовом щоби радіти будь-якій перемозі над будь-яким суперником. Хоча, якщо цей тренер залишиться працювати і далі, то нічого хорошого чекати від гри збірної не варто.

Sven: Будь-який тренер клубу вже був би звільнений після таких результатів. А ми тут обговорюємо, чи радіти першій перемозі чи ні? Радіти можна, але тоді варто визнати, що ми вже не серед топ-збірних, а десь ближче до середняків.

Rene: Україна не змогла розраховувати на 14 гравців в цьому матчі, а Льов випускає на поле оборонний склад, в надії пропустити якомога менше голів. Коли ми докотилися до такого рівня, що стали боятися суперників рівня другого складу України? Зарозумілість Льова вже немає сил терпіти. Все йому не подобається, всім він незадоволений. Ніхто не розуміє його задумки ... Ось тільки якість гри говорить не на його користь.

Uwe: Для перемоги над Україною вистачило однієї помилки воротаря. Нехай Йоахим Льов подякує Бущана за три очки. Давно вже пора міняти тренера, бо у збірної занадто сильно затягнулася криза і не видно, за рахунок чого вона зможе звідти вибратися. Перемога над Україною не повинна нікого обманювати, адже якість гри не змінилася.

Salim: Іспанія розгромила Україну 4:0, Франція знищила їх 7:1. Чого ж чекати від Німеччини в матчі з таким ослабленим суперником: 5:0,6:0? Виявляється, що ні. Мінімальна перемога 2:1, після якої Льов надув щоки і продовжує всім розповідати, що ніхто не розуміє його глибоких задумів і геніальних ідей. Якби він тренував "Баварію" і видав серію без перемог, то залишився би працювати в клубі? Сумніваюся. Так чому керівництво німецького футбольного союзу вважає, що над збірною можна ставити експерименти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Україна програла Німеччині

Наступний тур в Лізі націй відбудеться у вівторок, 13 жовтня. Збірна України прийме Іспанію, а Німеччина - Швейцарію.

Зараз ви читаєте новину «Гидко радіти перемозі над такою Україною – німецькі фанати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути