Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2013 11:11

"Маямі Хіт" виграв регулярний чемпіонат НБА

"Маямі Хіт" виграв регулярний чемпіонат НБА
"Маямі Хіт" виграв 66 перемог і зазнав 16 поразок ФОТО: Reuters

У НБА завершився регулярний чемпіонат. За його підсумками визначилися всі пари першого раунду плей-офф. Переможцем регулярного чемпіонату став клуб "Маямі Хіт", який у 82 іграх здобув 66 перемог і зазнав 16 поразок. Про це повідомляє офіційний сайт НБА.

З матчів, що відбулися в ніч на 18 квітня, варто відзначити перемогу "Міннесоти Тімбервулвс" над "Сан-Антоніо Сперс" (108:95) та успіх "Денвер Наггетс" у грі з "Фінікс Санс" (118:98).

"Міннесота" зайняла 12-е місце в Західній конференції і в плей-офф не потрапила. "Денвер" став на Заході третім і в першому раунді плей-офф зустрінеться з "Голден Стейт Уорріорс".

Решта пар 1/8 фіналу на Заході складуть "Оклахома-Сіті Тандер" і "Х'юстон Рокетс", "Сан-Антоніо Сперс" та "Лос-Анджелес Лейкерс", а також "Лос-Анджелес Кліпперс" і "Мемфіс Грізліс".

Переможець регулярного чемпіонату "Маямі" в 1/8 фіналу зіграє з "Мілуокі Бакс". Решта пар першого раунду плей-офф у Східній конференції склали "Нью-Йорк Нікс" і "Бостон Селтікс", "Індіана Пейсерс" і "Атланта Хокс", а також "Бруклін Нетс" і "Чикаго Буллс".

Зараз ви читаєте новину «"Маямі Хіт" виграв регулярний чемпіонат НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути