середа, 27 лютого 2013 10:43

НБА. Баскетболісти влаштували масову бійку за шість хвилин до кінця матчу

НБА. Баскетболісти влаштували масову бійку за шість хвилин до кінця матчу

Баскетболісти команд "Індіана Пейсерс" і "Голден Стейт Уорріорс" влаштували масову бійку в четвертій чверті матчу регулярного чемпіонату НБА. Початок бійці поклав конфлікт форварда "Голден Стейт" Девіда Лі з центровим "Індіани" Роєм Хіббертом. Потім до бійки цих гравців приєдналися інші баскетболісти.

Найактивнішим у бійці був Хібберт, який встиг побитися відразу з кількома гравцями "Голден Стейт". Хібберт став єдиним гравцем, якого вилучили з майданчика. Ще чотирьом гравцям - Лі, Стівену Каррі і Клею Томпсону з "Голден Стейт", а також Девіду Уесту з "Індіани" - присудили технічні фоли.

Бійка сталася за шість хвилин до кінця гри за рахунку 95:85 на користь "Індіани". Матч закінчився перемогою "Пейсерс" з рахунком 108:97. Найрезультативнішим гравцем зустрічі став Каррі, який набрав 38 очок.

"Індіана", на рахунку якої 36 перемог в 57 матчах, в регулярному чемпіонаті НБА займає друге місце в Східній конференції. "Голден Стейт", яка здобула 33 перемоги в 57 іграх, знаходиться на шостому місці в Західній конференції.

/media/video/484596/1_484596.flv

Зараз ви читаєте новину «НБА. Баскетболісти влаштували масову бійку за шість хвилин до кінця матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути