середа, 21 березня 2007 09:50

Матч збірної України проти Фарер може не відбутися через погодні умови

  На цьому стадіоні повинні грати в суботу
На цьому стадіоні повинні грати в суботу

Матч відбіркового турніру чемпіонату Європи-2008 між збірними Фарерських островів і України, який повинен пройти 24 березня, може не відбудуться, повідомляє champion.com.ua.

Із проханням про перенос матчу в УЄФА з офіційним листом звернулася Футбольна асоціації Фарерських островів. Причиною скасування матчу в листі називаються погодні умови.

-Як ми повідомляли Вашого президента й віце-президента , у березні на Фарерських островах зима, а зараз -1С і лежить сніг. Ми сподіваємося, що до кінця тижня сніг зійде, але поле мерзле і довгий час було під водою, тому буде складно провести матч у суботу, - говориться в листі

- Спочатку ми були згодні зіграти 22 серпня 2007 року, і до цього часу вважаємо, що це буде найкращим рішенням. Ми можемо повідомити, що в суботу вітер складатиме приблизно 18 метрів на секунду й температура коливатиметься у межах 6-8 градусів Цельсія, - йдеться у листі генерального секретаря федерації футболу Фарерських островів Ісаака Мікладала.

У своєму листі у відповідь віце-президент ФФУ Олександр Бандурко відповів фарерській федерації, що незважаючи на витрати, які вже понесла українська сторона, готуючись до перельоту на Фарери, українці готові провести матч в резервний день 22 серпня.

Нині ж Федерація футболу України направила до УЄФА та своїх суперників по відбірній групі листа, в якому просять, щоб всі сторони дали згоду на перенесення цієї гри на 22 серпня цього року.

Футбольна асоціація Фарерських островів повідомила про те, що деякі футбольні федерації - учасники групи В відбірного турніру Euro-2008, в якій виступають збірні Фарерських островів і Україна, не підтримали перенос даного матчу на 22 серпня.

- Дійсно, деякі футбольні федерації не підтримали наше прагнення перенести цей матч. Але ми все-таки сподіваємося, що незабаром нам вдасться домовитися, - заявили в асоціації.

Які саме федерації футболу відмовляються підтримати перенос матчу, Футбольна асоціація Фарерських островів не повідомляє.

Зараз ви читаєте новину «Матч збірної України проти Фарер може не відбутися через погодні умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути