середа, 14 березня 2007 16:06

Блохін назвав склад збірної на два матчі відбору до Євро-2008

 

Головний тренер збірної України Олег Блохін, 54 роки, назвав список з 23-х гравців, яких він викликав на матчі проти збірних Фарерських островів і Литви, повідомляє sport.com.ua. Знов приєдналися до команди капітан київського "Динамо" Сергій Ребров і його партнер по команді – захисник Андрій Несмачний, що пропускали лютневий контрольний матч проти збірної Ізраїлю.

- Тренерський штаб запросив перевірених бійців, приєдналися Ребров і Несмачний, можливості яких ми добре знаємо і без їх участі в матчі проти збірної Ізраїлю. Зверніть увагу на наявність у складі трьох воротарів. Шуста ми стабільно запрошуємо до національної команди, а зараз ще підтягаємо і П"ятова", - сказав прес-службі ФФУ Олег Володимирович.

Також варто відзначити відсутність серед запрошених форварда київського "Динамо" Артема Мілевського, який останнім часом перебуває не в кращій формі.

24 березня збірна України грає на виїзді проти команди Фарерських островів, а 28 – в Одесі проти Литви.

Воротарі: Шовковський ("Динамо"), Шуст ("Шахтар"), Пятов ("Ворскла").

Захисники: Несмачний ("Динамо"), Чигринський, Кучер (обидва - "Шахтар"), Русол, Єзерський, Шелаєв, Романчук (всі – "Дніпро"), Свідерський ("Чорноморець").

Півзахисники: Гусєв, Ротань, Михалик, Ребров (всі - "Динамо"), Калініченко ("Спартак" М, Росія), Левченко ("Гронінген", Голландія), Тимощук ("Зеніт", Росія), Назаренко ("Дніпро").

Нападники: Бєлік, Воробей (обидва – "Шахтар"), Шевченко ("Челсі", Англія), Воронін ("Баєр", Німеччина).

Зараз ви читаєте новину «Блохін назвав склад збірної на два матчі відбору до Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути