четвер, 06 листопада 2008 16:45

Масса хоче особисто привітати Хемілтона з перемогою у Формулі-1

Пілот "Феррарі" Феліпе Масса заявив, що хотів би особисто привітати Льюіса Хемілтона з перемогою в чемпіонаті Формули-1. Минулої неділі Хемілтон фінішував п"ятим на Гран-прі Бразилії, і цей результат зробив його чемпіоном, не дивлячись на перемогу Масси в гонці.

"Я хочу зустрітися з Хемілтоном і його батьком, щоб сказати, що вони заслужили титул, - сказав бразилець. - Я дивився повтор гонки по ТБ, останній круг вийшов драматичним для Льюіса. Він постійно блокував колеса, намагаючись відігратися".

Також бразилець відкинув припущення про те, що Тімо Глок з "Тойоти" міг свідомо допомогти Хемілтону на останньому колі Гран-прі Бразилії. "Глок не поступався дорогою навмисно", - переконаний віце-чемпіон.

Незадовго до фінішу гонки в Сан-Паулу Льюіс Хемілтон пропустив атаку Себастьяна Феттеля з "Торо Россо", яка відкинула його з п"ятої позиції на програшне шосте місце. Взяти реванш у молодого німця пілот "Макларена" не зміг, але на результат боротьби за чемпіонство мимоволі вплинув інший гонщик з Німеччини - Тімо Глок.

Під дощем, який пішов на останніх колах дистанції, "Тойота" на відміну від інших команд ризикнула залишити обох пілотів на сухих покришках, що спочатку вивело Глока на четверту позицію. Але на останньому крузі у нього почалися серйозні проблеми, і німець був вимушений скинути швидкість, щоб втримати машину на трасі. В результаті його обійшли Феттель і Хемілтон, який піднявся на рятівну п"яту позицію, а сам Глок фінішував шостим.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Масса хоче особисто привітати Хемілтона з перемогою у Формулі-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути